Renee Soutendijk, die vorig jaar oktober nog  haar pand aan de van Eeghenstraat in Amsterdam Zuid met een miljoenenwinst wist te verkopen, heeft nu een prachtig luxe appartement gekocht in een van de meest geliefde winkelstraat van Amsterdam.

Zij kocht het appartement voor een prijs van 710.000,-- euro, terwijl de vraagprijs 625.000,-- euro bedroeg. Die 85.000,-- euro meer heeft ze uitgegeven aan de koop van een garagebox, die voor deze prijs te koop stond.

Uiteraard betaalde de actrice het hele bedrag uit eigen middelen. Voor dit geld heeft zij een appartement met een totale woonoppervlakte van 120 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaapkamers en twee badkamers.

Het appartement is recent geheel gerenoveerd, Er is een luxe open keuken met kook schiereiland en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Ook is er een balkon aanwezig en kan Renee genieten van een gemeenschappelijk dakterras.

Als bonus is er ook een huismeester aanwezig. Het gebouw waar het appartement deel van uitmaakt is overigens een Rijksmonument.