Huizen
28 december 2016
 

Actrice Renee Soutendijk koopt luxe appartement in Amsterdam Zuid. Zie foto's

Actrice Renee Soutendijk, die tot voor kort de rol van Carla Vreeswijk speelde in de politieserie 'Moordvrouw' heeft een prachtig appartement gekocht in Amsterdam Zuid

Renee Soutendijk, die vorig jaar oktober nog  haar pand aan de van Eeghenstraat in Amsterdam Zuid met een miljoenenwinst wist te verkopen, heeft nu een prachtig luxe appartement gekocht in een van de meest geliefde winkelstraat van Amsterdam.

Zij kocht het appartement voor een prijs van 710.000,-- euro, terwijl de vraagprijs 625.000,-- euro bedroeg. Die 85.000,-- euro meer heeft ze uitgegeven aan de koop van een garagebox, die voor deze prijs te koop stond.

Uiteraard betaalde de actrice het hele bedrag uit eigen middelen. Voor dit geld heeft zij een appartement met een totale woonoppervlakte van 120 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaapkamers en twee badkamers.

Het appartement is recent geheel gerenoveerd, Er is een luxe open keuken met kook schiereiland en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Ook is er een balkon aanwezig en kan Renee genieten van een gemeenschappelijk dakterras.

Als bonus is er ook een huismeester aanwezig. Het gebouw waar het appartement deel van uitmaakt is overigens een Rijksmonument.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.