Rob Geus heeft een schitterende luxe villa gekocht in het Zuid Limburgse plaatsje Landgraaf. Het is Pinkpop die deze plaats ooit op de kaart heeft gezet. En Landgraaf is nu dus ook nog eens met Rob een bekende Nederlander rijker.

KOOPSOM VILLA ROB GEUS

Rob kocht de villa voor een koopsom van 775.000 euro bij een vraagprijs van 8 ton euro. Hij liet er tevens een hypotheekbedrag inschrijven van 975.000 euro. Deze villa zou in het westen op zeker minimaal het dubbele kosten.

INDELING VILLA

Voor het geld hebben Rob en zijn vrouw Suzanne het volgende: Een zeer luxe villa met zwembad en een dubbele garage. De woonoppervlakte bedraagt 450 vierkante meter en in totaal telt de villa negen kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeeld over meerdere verdiepingen.

De gehele villa is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming. Uiteraard is de keuken zeer luxe en niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur maar kent ook een kookeiland.

Verder is er nog een wijnkelder en is er een Bose geluidssysteem door het hele huis. Zijn woning in Barendrecht heeft Rob inmiddels verkocht. Zijn vrouw Suzanne Ozek heeft overigens volgens het koopcontract toestemming moeten geven voor de aankoop van de villa in Landgraaf.

HEERLEN

Het is niet de eerst keer dat Rob een woning koopt in Limburg. Eerder kocht hij in 2016 een woning in Heerlen, maar had daar al snel spijt van en in no time verkocht hij de villa weer en haalde toen zijn woning in Barendrecht weer snel uit de verkoop.