Dennis Schouten van Roddelpraat, die samen met collega Jan Roos het leven van vele BN ers zuur maakt, heeft zijn appartement in Almere te koop gezet voor een vraagprijs van 297.500 euro. Dat is 12.500 euro hoger dan zijn laatste vraagprijs van 285.000 euro.

Dennis Schouten van Roddelpraat gaat voor vette winst

Zelf kocht Dennis zijn appartement, dat hij eerder te huur zette, in 2019 voor een prijs van 219.320 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 220.000 euro. Wanneer Dennis een koper vindt voor de vraagprijs scoort hij een vette 77.500 euro winst.

Zo ziet het huis van Dennis Schouten eruit

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Een twee kamer appartement met een woonoppervlakte van 47 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt twee; 1 woon- en 1 badkamer. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het balkon, die op het noordoosten ligt.

Het appartement heeft een open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het hele optrekje is overigens voorzien van vloerverwarming dus geen koude voeten deze winter.

Nog meer onroerend goed voor Roddelpraat presentator

Het appartement is zeer geschikt als starterswoning. Buiten deze woning is Dennis ook eigenaar van een appartement in Enschede, dat hij eind vorig jaar kocht voor 650.000 euro en waar geen euro hypotheek op rust!

DENNIS SCHOUTEN MILJONAIR

Dennis is dus heel langzaam op weg om miljonair te worden en dat hangt hij uiteraard liever niet aan de grote klok.

Bekende buren in Almere

Overigens hoeft de koper niet bang te zijn dat hij of zij geen bekende buren heeft in Almere. Zo woont Patty Brard, die in Roddelpraat steevast de weinig flatteuze benaming 'veenlijk' krijgt één van de bekende buren in Almere. Gezellig!