Wonen in luxe op een prachtige locatie met vrij uitzicht op water en groen met op de achtergrond de skyline van de Zuidas.  Zo omschrijft de verkopende makelaar het appartement van Ronald de Boer. Ronald gaat Amsterdam verruilen voor het Noord Hollandse plaatsje Warder.

 Hij kocht daar in 2017 een huis voor de prijs van 575.000 euro, maar moest eerst wachten dat hij van de gemeente toestemming zou krijgen om er een nieuw huis te gaan bouwen. Deze vergunning is begin juni verstrekt en daarom heeft Ronald nu besloten om zijn appartement te verkopen. 

Deze staat op dit moment te koop voor een vraagprijs van 1.650.000 euro. Zelf kocht de Boer zijn luxe optrekje in 2011 voor de prijs van 1.375.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 975.000 euro. Wat heeft hij de koper te bieden voor deze prijs?

Het appartement heeft een woonoppervlakte van in totaal 188 vierkante meter en beschikt over zeven kamers, waaronder vijf slaapkamers en drie zeer luxe badkamers, verdeelt over drie woonlagen.

De hele boel is recent intern nog helemaal gerenoveerd. Hier is o.a. de bekende ontwerper Eric Kuster bij betrokken geweest. Kuster heeft vrijwel alle huizen van Yolanthe en Wesley ingericht en ook van bondscoach Ronald Koeman.

Geen wonder dat de gebruikte materialen zeer hoogwaardig zijn. Het appartement is gelegen op de derde, vierde en vijfde verdieping. Trappen lopen naar de derde woonlaag hoeft niet, want er is een lift.

De keuken is een lust voor het oog. Buiten diverse inbouwapparatuur, zoals een ingebouwde koffie machine, is er ook kook- en spoeleiland.  Het optrekje heeft ook twee balkons en uiteraard ook een riant dakterras.

Parkeren is geen probleem, want er zijn voor dit optrekje twee parkeervergunningen beschikbaar waarvoor geen wachttijd is. De servicekosten bedragen 270 euro per maand.