ZIE HIER DE BEELDEN VAN WONING RONNIE FLEX

Rapper Ronnie Flex, vader van twee dochters, heeft zijn vrijstaande villa in Capelle aan den IJssel te koop gezet voor een vraagprijs van 798.000 euro. Zelf kocht Ronnie de villa in 2017 voor een bedrag van 530.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 582.750 euro.

Dit verdient Ronnie Flex aan zijn villa

Wanneer hij zijn optrekje weet te verkopen voor de vraagprijs kan de rapper dus een winst tegemoet zien van ruim 215.000 euro. De koper krijgt een luxe vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 166 vierkante meter.

Indeling huis Ronnie Flex

Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaap- en twee badkamers. Dit alles verdeeldĀ over drie woonlagen. Koken kan in de luxe open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder is er nog een aparte werk/ studeerkamer.

De tuin is rondom en parkeren kan middels een eigen oprit. Overigens woont Ronnie alleen, want hij en Demi de Boer wonen apart van elkaar en proberen op die manier een speciale vorm voor hun relatie te vinden.

Eerder had hij een relatie met Femke Louise die een roast door Patricia Paay bespaard bleef, Overigens is de villa op dit moment onder voorbehoud verkocht, maar het blijft leuk om te zien hoe hij zijn huis heeft ingericht.

Bekende buren in Capelle aan den IJssel

De koper hoeft overigens niet bang te zijn dat hij zonder bekende buren komt te zitten. Na het vertrek van Ronnie Flex blijft Davina Michelle namelijk nog beschikbaar als bekende buur in Capelle aan den IJssel.