Radio 538 DJ Ruud de Wild heeft zijn droom appartement in Amsterdam Oud Zuid te koop gezet voor een bedrag van maar liefst 2.375.000,-- euro. Het pand, een benedenwoning, heeft een totale woonoppervlakte van 341 vierkante meter en bestaat uit totaal 6 kamers, waarvan 4 slaapkamers, een speciale speelkamer en drie badkamers.

Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Het geheel is werkelijk een lust voor het oog en het zal Ruud best wel pijn doen om er straks afscheid van te moeten nemen. Zo heeft het huis een immense woonkamer en woonkeuken.

De keuken heeft ook een kookeiland en is van alle gemakken voorzien. Wat te denken van het feit dat de openhaard bediend kan worden middels een afstandsbediening.

En op een van de slaapkamers is een kledingkast van 7 meter!. Verder ligt er door het hele appartement een zeer dure houtenvloer. Ook is er een achtertuin van 53 vierkante meter. Kortom: het huis is een waar paradijs om in te wonen.

Ruud en zijn ex Aafke kochten hun droomhuis in april 2008 voor een prijs van 2.025.000,-- euro en hebben er een hypotheek op laten vestigen van 3 miljoen euro. Aan de scheiding hangt dus wel een duur prijskaartje.