Huizen
1 mei 2017
 

Ruud Gullit heeft vandaag dankzij rechter zijn appartement overgedragen aan nieuwe eigenaar. Zie foto's

Hij moest er een rechtszaak voor voeren tegen zijn ex vrouw Christina Pensa, maar vanmorgen kon Ruud zijn appartement overdragen aan de koper....

Nadat Ruud Gullit zijn appartement in Amsterdam Buitenveldert te koop had gezet, was het optrekje binnen 5 dagen verkocht voor een bedrag van 350.000,-- euro. Probleem was alleen dat zijn ex vrouw Christina Pensa beslag had laten leggen op het appartement voor een bedrag van rond de 140.000,-- euro.

En met beslag was er geen verkoop mogelijk. Ruud zag dan ook geen andere oplossing om de zaak voor de rechter te brengen, om via deze weg het beslag eraf te kunnen halen. De rechtbank stelde Ruud in het gelijk.

Eindelijk kon de wellicht toekomstige assistent bondscoach van het Nederlands Elftal opgelucht ademhalen en het appartement per 1 mei overdragen aan de nieuwe eigenaar. En ...... de winst op de verkoop innen.

Zelf kocht hij het optrekje samen met een vriend in mei 2007 voor de prijs van 255.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 310.000,-- euro. Een winst van 40.000,-- euro is niet onaardig, alhoewel Ruud die moet delen met zijn vriend/ mede eigenaar.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.