Ruud Gullit heeft een prachtig luxe vierkamer appartement gekocht in een nieuwbouw complex in Amstelveen. Hij betaalde hiervoor, volgens de Kadastrale gegevens, een prijs van 644.250 euro. Best wel merkwaardig, want de vraagprijs lag op 1.065.000 euro. Waarschijnlijk moet hij nog bij betalen of heeft Ruud het bijna casco gekocht.

De hypotheek bedraagt in ieder geval 1 miljoen euro en duidt erop dat Ruud inderdaad nog flink aan de gang gaat in het appartement. Hij zal hier zeker met zijn vriendin Karin de Rooij (50) gaan samenwonen. Opvallend is overigens dat het optrekje alleen op zijn naam staat. Karin is in de aktes nergens te bekennen. 

Het nieuwe optrekje is gelegen op de zesde verdieping. Het appartementen gebouw staat in het centrum van Amstelveen. Het optrekje kent een woonoppervlakte van 174 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.

De keuken zal zeer luxe zijn en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Verder is het gehele appartement voorzien van vloerverwarming. Parkeren van de auto’s is geen probleem, want bij de koopsom zijn twee parkeerplaatsen inbegrepen.