Ruud Gullit is de laatste tijd aardig bezig met het liquideren van zijn onroerendgoed portefeuille. Blijkbaar ging hem dat niet hard genoeg, want 11 september j.l. heeft Ruud maar liefst vier appartementen verkocht aan 1 koper.

De appartementen liggen aan het Krooswijkhof in Amsterdam en hebben in totaal een bedrag opgeleverd van 1.492.500,-- euro. De vier optrekjes hebben totaal maximaal 1.307.000,-- euro gekost obv koopsom of hypotheek.

Dat betekent dat Ruud, samen met zijn vriend met wie hij de appartementen heeft gekocht, een totale winst heeft gemaakt van bijna 186.000,-- euro. Ruud krijgt de helft en kan dus een bedrag van 93.000,-- euro op zijn bankrekening tegemoet zien.

Het zijn over het algemeen driekamerappartementen met een totale woonoppervlakte van rond de 90 vierkante meter. Deze verkoop lijkt een streep door de rekening van zijn ex vrouw Christina Pensa, die op al zijn appartementen beslag had laten leggen.

Door een eerdere uitspraak van de rechter kan zij een verkoop niet dwarsbomen. Ruud heeft nu na deze , en eerdere verkoop, nog maar twee appartementen op zijn naam staan. Reden voor Pensa om hem, vanwege alimentatie die zij meent tegoed te hebben, weer voor de rechter te slepen.

Overigens woont Ruud op dit moment met zijn nieuwe liefde Karin in een luxe huurappartement.