Begin deze maand kon Ruud Gullit, net benoemd tot assistent bondscoach, zijn verkochte appartement aan de nieuwe eigenaar overdragen, nadat door tussenkomst van de rechter, zijn ex vrouw Christina Pensa het beslag op dit appartement moest opheffen.

Maar een week later, namelijk op 9 mei j.l., heeft Ruud wederom een, nabij het Amstelpark gelegen, appartement verkocht waar nog altijd, volgens de kadastrale gegevens, beslag op rust namens zijn ex vrouw. De verkoopprijs van het verkochte driekamer appartement bedraagt 300.000,-- euro.

Ruud kocht het , samen met een vriend, in 2007 voor een prijs van 245.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 3 ton. Op basis van de hypotheek speelt hij dus quitte. De koper krijgt in ieder geval een optrekje met een woonoppervlakte van 95 vierkante meter.

Het appartement heeft een luxe keuken met inbouwapparatuur , die toegang biedt tot het op het zuiden gelegen balkon, Parkeren van de auto is geen probleem. Voor de deur is het vrij parkeren. De servicekosten voor het appartement bedragen 123,-- euro per maand.