SBS Shownieuws presentator Bart Ettekoven, voormalig hoofdredacteur van het weekblad Weekend, die afwisselend met Evert Santegoeds van weekblad Prive en Guido den Aantrekker van weekblad Story, als showbizz deskundige achter de desk van het programma staat, blijkt een ware pandjesbaas te zijn.

Bart is geboren en getogen in Den Haag en daar is hij samen met zijn vriend eigenaar van maar liefst vier panden, gelegen in het Zuiderpark kwartier. Wellicht dat Bart in deze buurt is opgegroeid.

Zelf woont hij overigens met zijn vriend in een appartement in Amsterdam die zij kochten in 2018 voor een bedrag van 541.000 euro. Zoveel hebben de pandjes in Den Haag niet gekost.. De vier pandjes hebben in totaal 515.000 euro gekocht en werden gekocht van 2017 tot rnet 2020.

Wel rust er een hypotheek van totaal 2 ton euro op dit  onroerend goed. Uiteraard zijn alle vier de optrekjes verhuurd en dat levert in ieder geval een aantal duizenden euro's per maand aan huur op.

Al met al een slimme investering van de SBS Shownieuws presentator, want op het Haagse bezit rust op dit moment zeker een overwaarde van tonnen euro's. Mooie voorziening alvast voor de oude dag.

foto's; bekendeburen.nl