ZIE HIER ALLE FOTO'S VAN HET SCHEIDINGSHUIS ZOALS RUUD DAT HAD INGERICHT

Ruud de Wild en zijn toenmalige vrouw Aafke Burgergraaff kochten in 2008 dit prachtige dubbele benedenhuis aan de Ruysdaelstraat in Amsterdam voor iets meer dan 2 miljoen euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 3 miljoen euro.

Helaas hield hun huwelijk geen stand. Aafke was verliefd geworden op een andere man. Als gevolg hiervan ging het droomhuis in 2014 in de verkoop, maar dat werd alles behalve een succes. Ruud had het daarom dan ook in de verhuur gezet.

Uiteindelijk wist hij het pand jaren later te verkopen voor een prijs van 2,6 miljoen euro. Een pand met een woonoppervlakte van 356 vierkante meter en dat in totaal over zes kamers beschikt en een waanzinnige keuken met kookeiland.

Hij zal er wellicht nog vaak met weemoed aan terug denken. Bekendeburen ontdekte dat zijn voormalige scheidingshuis per vandaag door de huidige eigenaar te koop is gezet voor een vraagprijs van 3.575.000 euro ofwel bijna voor bijna 1 miljoen euro meer.

En ja, dat kan zomaar nog even hard binnenkomen bij Ruud, die tegenwoordig zeer gelukkig is met Olcay Gulsen. Op de foto's kun je zien hoe smaakvol Ruud toentertijd zijn woning had ingericht.