Maxime Meiland beweerde in haar biografie op haar vijftiende jaar te zijn verkracht. Ze zou tegen haar wil de bosjes in zijn gesleurd door de dader en daarna verkracht. Natuurlijk verkoopt zo'n verhaal goed en veel mensen hebben dan medelijden.

AANGIFTE

Maar wat ze niet had verwacht is dat de betreffende man nu ineens de media heeft opgezocht om zijn kant van het verhaal te vertellen, aangifte heeft gedaan en een kort geding tegen haar gaat spannen,. Hij wordt bijgestaan door advocaat Schouten.

Volgens de man was er van verkrachting geen sprake. Integendeel; Maxime ging bovenop hem zitten en daar zouden meerdere mensen getuige van zijn geweest. Dat wordt dus spannend.

SEBAS DIEKSTRA

Maxime heeft gekozen voor advocaat Sebas Diekstra en die naam klinkt bekend. Buiten het feit dat hij de slachtoffers van The Voice bijstaat, is hij ook de advocaat van Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis.

En ook Nicol heeft het verhaal de wereld ingeslingerd dat zij door haar ex, de vader van haar drie kinderen, zou zijn verkracht. Het wachten is nu op het moment dat deze ex ook Nicol gaat vervolgen voor smaad en laster.

Want wellicht voelt hij zich aangemoedigd door de ex van Maxime Meiland. Kunnen de dames mooi ervaringen uitwisselen