Gisteren publiceerde bekendeburen nog een artikel over de smerige toiletten bij FC Kip in Rotterdam van Jandino Asporaat, maar dit blijkt nu ook het geval te zijn bij de brasserie Casa Hazes van Rachel Hazes in Torremolinos.

SMERIGE TOILETTEN CASA HAZES

Daar regent het ook van klachten over "smerige toiletten" en "stinkende obers" Bezoerkers laten deze klachten achter bij Tripadvisor. 

TRIPADVISOR

Zo schrijft een gast op Tripadvisor dat de toiletten niet goed schoon worden gemaakt. "Het viel me op dat het toilet echt smerig was.En het was pas tien uur in de ochtend. Niet alleen de pot, maar de vloer en de wastafel ook. De jongen die ons bediende rook om 10 uur in de ochtend al ontzettend naar oud zweet! Echt smerig!”

Ondanks de smerige bende, kwam de gast toch in de middag terug om te lunchen. Maar helaas: het eten was niet lekker. ,,Het brood was vies vet. Waarom? En het rook vreemd…”

ZURE WIJN CASA HAZES

Een andere gast heeft dezelfde slechte ervaring gehad. ,,De verkeerde zure witte wijn, te zoute kipsaté, smerig toilet, en de keuken die op zaterdagavond op 20:30 uur dichtgaat! Op zaterdagavond! En dan gewoon de gasten wegsturen".

Tja, wat zal Melanie Beens hiervan schrikken. Van haar had Rachel de brasserie overgenomen en juist zij lijkt niet meer welkom. Melanie heeft overigens recent dit huis in Nederland gekocht.

bron; ded.nl