zie hier hoe ranzig de toiletten zijn

Het wil maar niet echt vlotten met Jandino's FC Kip in Rotterdam. Al snel na de opening kreeg FC Kip slecht 3,3 sterren op Google Review..Het regende klachten op Google als: 

VIEZE KIPBURGERS FC KIP

Het regent echt klachten op Google.  “Deluxe Burger was letterlijk nat en sompig”, zegt Delano. “De Spicy Kip-burger gooien ze gewoon twee hele jalapeño’s op om het spicy te maken en voor een bucket moet je minimaal 5 of 6 sausbakjes kopen van 80 cent omdat de bakjes zo klein zijn dat ze na 1,5 kipstuk op zijn.”

Fred vindt de kwaliteit ook zeer teleurstellend: “Gewoonweg goor en dan de prijs, nooit meer.". Nu is het de beurt aan de toiletten van het restauant. Als bekendeburen klanten mag geloven zijn die meer dan ranzig. En dat is op de foto ook wel te zien.

SMERIGE TOILETTEN FC KIP

“De wc’s waren ronduit smerig” of " er zat een kroeshaar tussen mijn patat en laten we niet spreken over die gore toiletten.”en  “Burgers koud! Toilet heel goor!!! Erg jammer.” Ene Mike stelt: "Het lijkt erop dat sommige mensen daarom maar in de gang hun behoefte deden. .Gangpad bij de wc was helemaal zeiknat, alsof het had geregend”.

ARBEIDSINSPECTIE

Ene Shan: “Het ergste van alles waren de toiletten. Een grote bouwval. Ik vroeg aan de medewerker: ‘Hoe laten jullie mensen hier plassen? Dit is echt heel erg, heel vies en smerig!’ De arbeidsinspectie mag hier echt wel langs komen. Niet te vreten ook het eten.”

Zal Jandino inderdaad een inspectie overleven? Hier nog een toegift