Zolangzamerhand is het de vraag hoelang FC Kip van Jandino Asporaat open zal blijven, want de kritiek is niet mals. Op Google reviews krijgt zijn tent al een waardering van 3,3 en dat voorspelt niet veel goeds.

Zijn produkten worden beschouwd als veel te duur en van een zeer slechte kwaliteit. En dat is uiteraard een dodelijke combinatie.  Iemand vraagt zich bijvoorbeeld af of de burger wellicht uit het diepvriesvak komt van een supermarkt.

GOOGLE VIEWS

Het regent echt klachten op Google.  “Deluxe Burger was letterlijk nat en sompig”, zegt Delano. “De Spicy Kip-burger gooien ze gewoon twee hele jalapeño’s op om het spicy te maken en voor een bucket moet je minimaal 5 of 6 sausbakjes kopen van 80 cent omdat de bakjes zo klein zijn dat ze na 1,5 kipstuk op zijn.”

Fred vindt de kwaliteit ook zeer teleurstellend: “Gewoonweg goor en dan de prijs, nooit meer. Deze hype zal niet lang duren. Bucket van de Jumbo is zelfs lekkerder.”Een meneer met een Chinese teken als naam vindt het niet te vreten. “Kip is veel te zout, milkshake is veel te dun, lijkt net chocomel. Ook is het veel te duur, 40 euro voor één persoon en had daarna nog honger. De friet is wel ok.”

RANZIIG

Ibra is verbijsterd. “Hooguit ranzig. De goede comments zijn zeker allemaal neppe accounts. Voor het geld dat je betaalt verwacht je op zijn minst fatsoenlijk eten.”En Hein: “Veel te duur, kreeg niet wat ik besteld had en het ‘eten’ was lauw en taai.” En zo gaat het maar door.

STANK

Ook de buren in het gebouw waar FC Kip is gevestigd zijn boos, want volgens hun stinkt het de hele dag naar kip en frituur. Nou, hoelang geven jullie FC Kip nog?