KLACHTEN FC KIP

De ellende houdt maar niet op voor Jandino Asporaat.  Naast allerlei klachten over FC Kip, waaronder dat de toiletten onwijs goor blijken te zijn, is nu ook de voedselinspectie langs geweest.....

VOEDSELINSPECTIE FC KIP

En die geven een duidelijke boodschap; "Geen juiste omgang met voedsel." Oei oei dat is natuurlijk niet best. Alhoewel ze niet precies openbaar maken waar het om gaat noemt de NVWA als voorbeeld: “Is de ondernemer op de hoogte van de grootste voedselveiligheidsrisico’s en beheerst ondernemer de processen om deze risico’s zoveel mogelijk te elimineren?”

Mogelijk is daar het antwoord ‘nee’ op gekomen. Het is uiterst belangrijk, vooral als het om kip gaat, dat de juiste voorschriften worden gevolgd. FC Kip meldt zelf op hun website dat gerechten met zorg worden bereid en volgens de regels.

Mocht je als klant zijnde toch ongeschikte kip voorschoteld krijgen, dan dien je het restaurant onmiddellijk op de hoogte te stellen en kan het restaurant naar eigen goeddunken een oplossing bieden.

Jandino's kiptent bevindt zich momenteel in een zogehete "verbetertraject", maar wanneer de NVWA onvoldoende verbetering constateerd zullen zij de activiteiten van het bedrijf stilleggen!!

Wordt dus nog vervolgd.....