De makelaar vertelde eerlijk waarom Sonja Bakker van haar hotel in Volendam af wil.“De bedrijfsvoering van de huidige eigenaren richt zich op de ontwikkeling en exploitatie van woningvastgoed. De exploitatie van het hotel ligt voor hen te ver af van hun kernactiviteiten”. De kernactiviteit bestaat nu uit het exploiteren van woningvastgoed.

VRAAGPRIJS HOTEL SONJA BAKKER

Dus hup in de verkoop ermee. .De vraagprijs luidde 1.298.000 euro. Er viel een leuke winst voor haar te behalen. Sonja en haar zakenpartner kochten het hotel in 2018 voor een prijs van 725.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 938.000 euro.

HOTEL UIT DE VERKOOP

Een winst tegen de vier ton euro was uiteindelijk niet te versmaden, waarvan de helft op de bankrekening van Sonja zal worden bijgeschreven. Maar helaas voor Sonja, die zelf op Ibiza woont, lukt het maar niet om een koper te vinden.Ze heeft het hotel dan ook uit de verkoop gehaald.

RELATIEBREUK SONJA BAKKER

Niet geheel onlogisch, want de horeca zit op dit moment in de hoek waar de klappen vallen. Sonja moet wachten op betere tijden. Het zit de laatste tijd niet echt mee, want haar relatie met Barry van Suijdam is op klippen gelopen.

Vandaar dat ze haar grachtenappartement aan de Herengracht in Amsterdam, waar Barry woonde, te koop had gezet. Dit appartement is nu onder voorbehoud verkocht. Hier wacht Sonja Bakker dus wel een fikse winst. Wil jij even binnenkijken voor het appartement definitief verkocht is?