Ruud de Wild kocht kort na de breuk met Olcay Gulsen een pand aan de Nassaukade in Amsterdam, want in één pand wonen met Olcay was natuurlijk alles behalve ideaal. Hier hoopte Ruud weer zijn leven op de rails te kunnen krijgen.

Ruud de Wild in financiële problemen met zijn huis?

NIET DUS: Bekendeburen heeft de hand weten te leggen op een officieel document dat een drama moet zijn voor Ruud de Wild. Wat is er aan de hand? Bekendeburen.nl vond in het Openbaar Kadaster namelijk een document onder de titel "Vervalling verklaring hypotheken". Het gaat om een hypotheek van 1,5 miljoen euro t.b.v. het nieuwe huis van Ruud de Wild.

Hypotheek huis Ruud de Wild vervallen

Hierin staat letterlijk te lezen: "de hypotheek, welke is ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers op twee oktober tweeduizend drieëntwintig (02-10 - 2023) , in register Hypotheken 3 deel 86121 nummer 66, ten laste van de heer Rudolf Alexander de Wild,  GEHEEL IS OPGEZEGD casu quo VERVALLEN;

Dit document is gedateerd op 5 oktober 2023, drie dagen na de overdracht van het pand aan Ruud de Wild. Overigens is hij nog wel eigenaar van het appartement onder Olcay Gulsen. Hopelijk is het allemaal nog goed gekomen.

Is de financiële buffer van Ruud groot genoeg?

Hoe Ruud de Wild de financiële gevolgen op gaat vangen is de vraag. We zagen namelijk al eerder dat het eigen vermogen dat Ruud met zijn kunst vergaart nog niet overdreven hoog is.