In Abcoude, de woonplaats van Eva Jinek, Peter van der Vorst, Trijntje Oosterhuis, zangeres Do en Najib Amhali is complete paniek uitgebroken nu er een straatbende actief is, die de hele boel terroriseert.

EVA JINEK DOODSBANG

Douwe Bob zette de hele boel al op stelten na zijn aanval op groep jongens. Dit incident vond plaats vlakbij de woning van Eva Jinek. De schrik moet er bij haar nu dus goed inzitten. Douwe Bob had ruzie met een groep jongens waarbij het uitliep op een vechtpartij.

De jongens waarmee hij vocht blijken geen lieverdjes te zijn. De inwoners van Abcoude zijn doodsbang voor deze jongens. Wanneer men iets aan de inwoners vraagt over deze jongens, dan houdt men de lippen stijf op elkaar.

Men is bang als men wel iets zegt, er vervolgens represailles zullen volgen. Dit zegt dus genoeg. De straatbende heeft het dorp in zijn greep en natuurlijk treft die angst ook de bekende Nederlander die er wonen.

DOUWE BOB AFKICKKLINIEK

Douwe Bob, die er eigenlijk pas kort woont., heeft zich ondertussen laten opnemen in een afkickkliniek voor zijn zelfbenoemde alcohol probleem. Zelf zegt hij hierover: "Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen.

Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving te veel problemen. Ik ben er een tijdje tussenuit, als alles goed gaat sta ik er volgend jaar weer.”