Kort geleden werd bekend dat het stuk grond in Bergen NH, dat Sylvie en Rafael ooit kochten om er hun droomvilla op te kunnen laten bouwen, is verkocht. De koper zou een zakenman uit Bergen zijn.

Nu kunnen Sylvie en Rafael al hun aandacht geven aan de verkoop van hun huis in Uitgeest, dat eens hun liefdesnestje was. De verkoop wil niet vlotten en dus moest er actie worden ondernomen.

De prijsverlaging vorig jaar oktober van 519.000,-- naar 495.000,-- euro heeft geen koper opgeleverd. Om die reden hebben Sylvie en Rafael besloten om de vraagprijs verder te verlagen naar 469.000,-- euro.

Wat krijgt de koper voor zijn geld? Die krijgt een optrekje bestaande uit 6 kamers, waaronder o.a. 4 slaapkamers en 1 badkamer. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien.

Dit alles met een woonoppervlakte van 150 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen. De villa ligt aan het water en heeft rondom het huis een tuin. De auto kun je kwijt in de inpandige garage en de tuinspullen kun je opbergen in de inpandige schuur. Het voormalige liefdesnestje heeft aan zowel de voor- als de achterkant zonwering.

Zelf kochten ze
de schitterende villa in december 2004 voor 539.000,-- euro en lieten er in december 2006 een hypotheek op vestigen van maar liefst 924.000,-- euro. Het verlies dreigt dus steeds groter te worden, maar daar zullen beiden niet van wakker liggen!