OP DIT APPARTEMENT HEBBEN TATJANA EN HAAR VRIEND EEN MEGAWINST BEHAALD.

Tatjana en haar levenspartner Lex van Hessen zette vorig jaar hun luxe parterre appartement in Den Haag te koop voor een vraagprijs van 1.850.000 euro. Eerder hebben zij dit optrekje al eens te huur gezet voor 8000 euro per maand.

Ze hebben het appartement weten te verkopen voor een prijs van 1,8 euro ofwel 50.000 euro beneden de vraagprijs. Maar er blijft genoeg winst over.

Lex kocht het optrekje in 2016 voor een bedrag 750.000 euro en een hypotheek rustte er niet op het appartement. Er rust geen hypotheek op het appartement dat gelegen is in Buurtschap 2005 in Den Haag 

Da betekent dat Tatjana en Lex een winst hebben behaald van maar liefst 1l050.000 euro. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

De koper krijgt er voor terug een zeer chique en luxe appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 313 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers

Een van de badkamers bevindt zich in de masterbedroom.  En natuurlijk is er een riante walk-in closet voor de kleding. 

Koken kan in de zeer luxe woon/ eetkeuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang biedt naar het zonneterras welke aan het water is gelegen.

Verder is er een inpandige garage die over twee parkeerplaatsen beschikt. Ook is er nog een gastenverblijf. Zelf wonen Tatjana en haar vriend in dit riante appartement in Monaco.