Tatjana en haar vriend Lex van Hessen wonen alweer een tijdje in het vorstendom Monaco. Eerst woonde zij in een luxe suite van het L'Hermitage Hotel, maar uiteindelijk hebben zij een droomappartement gehuurd in de zogenaamde Odeon Tower in Monte Carlo.

Om daar een appartement te kunnen huren, moet er tenminste een bedrag van 25.000 euro per maand op tafel komen. Voor multi miljonair Lex van Hessen geen probleem. Maar dan heb je ook wat. Het complex heeft een eigen gym en Tatjana kan er ook iedere dag genieten van de Spa.

En wil ze ergens naar toe in Monte Carlo of daarbuiten, dan is er een shuttle service die ze kan bellen en die dag en nacht voor de bewoners van de Odeon Tower beschikbaar is. Dus als de kleine diva een boodschap wil doen, dan hoeft ze maar een kick te geven,

Uiteraard is er 24 uur per dag een concierge aanwezig en wil Tatjana 's avonds dineren met haar grote liefde, dan staat haar ook een kapper ter beschikking, die ervoor zorgt dat ze een verpletterende entree kan maken.

En als Tatjana 's morgens wakker wordt heeft ze uitzicht over Monte Carlo en de Middellandse Zee. Ze leidt daar echt het leven van een prinses. Het appartement zelf is een lust voor het oog en alles in even luxe. Dat blijkt wel uit de beelden