Tatjana en haar levenspartner Lex van Hessen hebben hun luxe parterre appartement in Den Haag te koop gezet voor een vraagprijs van 1.850.000 euro. Eerder hebben zij dit optrekje al eens te huur gezet voor 8000 euro per maand.

Zelf kocht Lex het optrekje in 2016 voor een onbekende prijs. Er rust geen hypotheek op het appartement dat gelegen is in Buurtschap 2005 in Den Haag, een toplocatie. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

De koper krijgt er voor terug een zeer chique en luxe appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 313 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers

Een van de badkamers bevindt zich in de masterbedroom.  En natuurlijk, want ook Tatjana heeft veel kleren, is er een riante walk-in closet voor de kleding. 

Koken kan in de zeer luxe woon/ eetkeuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang biedt naar het zonneterras welke aan het water is gelegen.

Verder is er een inpandige garage die over twee parkeerplaatsen beschikt. Ook is er nog een gastenverblijf. Zelf wonen Tatjana en haar vriend in dit riante appartement in Monaco.