Thijs Romer maakte vorige week bekend dat hij het hoger beroep tegen zijn zaak intrekt."De enige die verantwoordelijk is ben ik zelf", liet hij weten. En met deze actie hoopt hij dat de rust terugkeert in het leven van zijn slachtoffers.

Wat zijn de inkomsten van Thijs Römer?

De zaak betekent natuurlijk wel, dat hij het werk even kan vergeten. En dat betekent normaal gesproken natuurlijk weinig tot geen inkomsten. Wel heeft Römer nog werk als schrijver. "Het schrijven gaat wel door. Letterlijk een andere rol die je vervult", zei hij. Dat werk probeert hij vast te houden. "Ik moet overeind blijven, ik moet wel, want ik heb een dochter."

Dat Thijs het hoger beroep heeft ingetrokken betekent wel dat hij 1 maand daadwerkelijk in de cel moet gaan zitten. Dat zal nog wel even duren, want de cellen zijn overvol. Ook moet Thijs nog een werkstraf van 240 uur in gaan plannen. Hoe hard zijn zijn inkomsten eigenlijk achteruit gegaan?

EIGEN VERMOGEN

Bekendeburen dook in de cijfers van zijn bedrijf Thijs B.V. en zag een meer dan verrassende uitkomst. Zijn eigen vermogen is niet desastreus in elkaar gestort, maar gestegen. Wie had dat verwacht?

Het is maar een klein beetje, maar toch verrassend. Het eigen vermogen eind 2022 bedroeg 252.920 euro en een jaar eerder nog 245.000 euro. Is dit toch tegen de verwachting. Levert het schrijven zeker nog wel een aardige euro op!

Waar woont Thijs Römer?

Het feit dat zijn vermogen gestegen is wil natuurlijk niet zeggen dat hij daarmee van alle problemen af is. Naast de celstraf kostte deze affaire hem ook zijn relatie met ballerina Igone de Jongh. Daarom moet hij zijn verdriet in eenzaamheid verwerken. Het feit dat het huis van Thijs Römer dicht bij ex Katja Schuurman en zijn dochtertje is zal de pijn misschien wat verzachten.