Het is donderdag 27mei 2021 als de theetent Yo Yo Fresh Tea Bar van Rachel Hazes, in aanwezigheid van de pers, door Dre Hazes en Sarah van Soelen wordt geopend in het Stadshart van Amstelveen.

Rachel Hazes vooral afwezig in Yo Yo Fresh Tea Bar

Daarna werd het eigenlijk behoorlijk stil rond de theetent en werd Rachel Hazes volgens insiders er nog maar weinig gezien. De vraag is zelfs of ze nog wel eigenaar is van YoYo Fresh Tea Bar. Wanneer het aan het personeel wordt gevraagd, zwijgen die in alle talen.

CASA HAZES

En nu bekend is geworden dat de weduwe van Andre Hazes zijn droom gaat verwezenlijken in het Spaanse Torremolinos door het openen van brasserie Casa Hazes, zal zij in Amstelveen nauwelijks nog aanwezig kunnen zijn. Zeker omdat al duidelijk is dat weduwe Hazes haar aandacht op haar Spaanse avontuur richt.

VERLIES THEEBAR HAZES

De theetent is een activiteit van het bedrijf "Sappie van Rassie B.V.", dat weer eigendom is van Andreas Holding B.V. , waarvan Rachel eigenaar is. De eerste cijfers latenĀ een negatief eigen vermogen zien van iets meer dan 59.000 euro.

Geen reden tot paniek, maar ombuigen naar een positief vermogen vereist inspanning en of Rachel hier haar schouders onder gaat zetten, is dus maar de vraag. Of is de tent toch stiekem verkocht? Ook op deze vraag houden betrokkenen de lippen stijf op elkaar. Overigens kan Rachel wel weer een succesje gebruiken, want ook bij haar uitgeverij en evenementenbureau is het armoe troef.