Zo'n ruim drie jaar geleden richtte Rachel Hazes twee bedrijven op; de uitgeverij "Als je alles weet B.V. en het evenementenburo  "Helemaal Doorgedraaid B.V.", beiden gevestigd op haar kantooradres in Mijdrecht.

NINO WILKES

De uitgeverij was opgericht omdat Rachel toen al bezig zou zijn met een boek. Haar toenmalige manager Nino Wilkes, zoon van Rossana Kluivert die naderhand en redacteur bij RTL Boulevard, die 70.000 euro van haar bankrekening zou hebben weggesluisd, liet toen al weten dat de weduwe van Hazes bezig was met het boek.

BOEK RACHEL

Ze zou zelfs naar Spanje zijn vertrokken om de laatste hand eraan te leggen. Tot op heden is niets meer vernomen van dit boek, alhoewel Rachel er nu weer mee lijkt te dreigen richting haar zoon Dre en dochter Roxeanne.

De cijfers van de uitgeverij maken duidelijk, dat er geen enkele activiteit is geweest in die dik drie jaar. Het eigen vermogen bedraagt een trieste 978 euro negatief. Op dezelfde datum werd het evenementenburo opgericht waarmee Rachel grote plannen had.

NEGATIEF EIGEN VERMOGEN

Blijkbaar is het een stille dood gestorven, want uit de cijfers blijkt er een negatief eigen vermogen te zijn van 3378 euro. Als er al iets was, was zeker geen lucratief is. Maar wat er niet is, kan nog altijd komen.

CASA HAZES

De Casa Hazes die Rachel volgend jaar in het Spaanse Carihuela gaat openen, zal zeker niet in 1 van de 2 BV's worden opgenomen. Wellicht wel bij "Sappie voor Rassie", waar o.a. de theetent Yo Yo Fresh Tea Bar onder valt. Ook deze laat geen florissante cijfers zien, maar wellicht dat de brasserie daar verandering in gaat brengen.