Begin dit jaar werd bekend dat Tijl Beckand, bekend van de Lama's en diverse tv programma's zoals 'de jongens tegen de meisjes', ging scheiden van zijn vrouw Nicolette. Hij zou zijn gevallen voor de charmes van een produktie assistente.

De twee wonen dan ook al een tijdje apart. Opvallend is dat Tijl recent een huis in zijn geboorteplaats Den Haag heeft gekocht en wel samen met zijn broer Arthur. Evenals Tijl heeft Arthur een creatief beroep. Hij is namelijk kunstschilder.

Het gaat hier om een benedenhuis in de Haagse Archipelbuurt, waar ook o.a. royalty deskundige Sandra Schuurhof en prins Carlos wonen. Tijl betaalde voor het riante benedenhuis een prijs van 535.000,-- euro.

Dat de twee broers goed bij kas zitten, blijkt wel uit het feit dat ze slechts een hypotheek op het optrekje hebben laten vestigen van 150.000,-- euro. De woonoppervlakte bedraagt 114 vierkante. Is groter dan oorspronkelijk.

Vorig jaar is er door de gemeente namelijk een vergunning verstrekt voor het vergroten van de achterzijde van de woning door het plaatsen van een aanbouw en het vervangen van de achtergevel.  Of Tijl hier ook permanent gaat wonen , is niet bekend.

foto's: bekendeburen.nl