Huizen
17 juli 2017
 

Gescheiden Tijl Beckand koopt huis met wel heel bijzonder iemand. Zie exclusieve foto's.

RTL 4 ster Tijl Beckand, die is gescheiden van zijn vrouw Nicolette, heeft wel met een heel bijzonder iemand een pand gekocht in zijn geboorteplaats Den Haag.

Begin dit jaar werd bekend dat Tijl Beckand, bekend van de Lama's en diverse tv programma's zoals 'de jongens tegen de meisjes', ging scheiden van zijn vrouw Nicolette. Hij zou zijn gevallen voor de charmes van een produktie assistente.

De twee wonen dan ook al een tijdje apart. Opvallend is dat Tijl recent een huis in zijn geboorteplaats Den Haag heeft gekocht en wel samen met zijn broer Arthur. Evenals Tijl heeft Arthur een creatief beroep. Hij is namelijk kunstschilder.

Het gaat hier om een benedenhuis in de Haagse Archipelbuurt, waar ook o.a. royalty deskundige Sandra Schuurhof en prins Carlos wonen. Tijl betaalde voor het riante benedenhuis een prijs van 535.000,-- euro.

Dat de twee broers goed bij kas zitten, blijkt wel uit het feit dat ze slechts een hypotheek op het optrekje hebben laten vestigen van 150.000,-- euro. De woonoppervlakte bedraagt 114 vierkante. Is groter dan oorspronkelijk.

Vorig jaar is er door de gemeente namelijk een vergunning verstrekt voor het vergroten van de achterzijde van de woning door het plaatsen van een aanbouw en het vervangen van de achtergevel.  Of Tijl hier ook permanent gaat wonen , is niet bekend.

foto's: bekendeburen.nl

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.