Iedereen die de inrichting ziet van de huizen van Yolanthe en Wesley Sneijder likt hier zijn vingers bij af. Top interieur stylist Eric Kuster weet hun optrekjes steeds te veranderen in ware woonparadijzen. Logisch dus dat veel bekende Nederlanders een beroep op hem doen.

En dan is er nu de unieke kans om zijn villa in het Gooise Huizen te huren. Dat moet een droom zijn voor iedereen, die een liefhebber is van zijn werk. Je moet wel flink in de buidel tasten, want Kuster vraagt een maandelijkse huur van 6950,-- euro exclusief en er moet ook nog eens een waarborgsom gestort worden van 13.900,-- euro.

Maar voor dit geld woon je wel in een met een droom inrichting. Wat krijg je precies voor die bijna 7000,-- euro? Voor dit geld krijgt je als huurder een geheel vrijstaande villa met een woonoppervlakte van maar liefst 456 vierkante meter. In totaal zijn er 9 kamers, waaronder vier slaapkamers en drie badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een kelder.

Uiteraard is de woonkeuken een lust voor het oog en voorzien van alle denkbare inbouw apparatuur en de laatste snufjes.  In de villa vind je verder nog een fitness/ health room en een archiefkamer. Om de villa ligt een schitterende tuin met vijver en zonneterras, welk ook nog eens op het zuiden is gelegen.