Interieurontwerper Eric Kuster deed jaren geleden een zeer goede zet door een grote interieurwinkel te openen op ibiza. Tenslotte besloten steeds meer bekende Nederlanders een eigen villa of appartement op het eiland te kopen en wat is er dan niet mooier als dat ook de Nederlandse top interieurontwerper Eric Kuster op het eiland een winkel heeft.

Eric weet een huis om te toveren tot een droompaleis. Een van zijn vaste klanten is Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder, die o.a. hun grachtenhuis in Amsterdam door Eric onder handen liet nemen met dit schitterende resultaat.

Ook zou Eric de villa op Ibiza van het glamourkoppel hebben ingericht. Maar blijkbaar bleven de laatste tijd de grote opdrachten achterwege, want bekendeburen ontdekte dat Eric zijn grote interieurwinkel op Ibiza, die op werkelijk een toplocatie lag in Ibiza stad, gesloten. Dat maakt de foto wel duidelijk.

De winkel is helemaal leeg en staat weer te huur. Over het waarom hadden we graag Eric gesproken, maar deze was voor commentaar niet bereikbaar. Volgens geruchten op het eiland zou hij inmiddels een kleinere winkel op het eiland hebben geopend, maar zeker is dat niet!