Begin dit jaar wist bekendeburen te melden, dat de relatie tussen TV kok Hugo Kennis van het RTL programma "Eigen Huis en Tuin" dat hij samen met Froukje de Both presenteert, en zijn vriend Sander na 6 1/2 jaar tot een einde was gekomen.

Uiteraard moest er financieel worden afgerekend en de twee kwamen overeen, dat Hugo het huis mocht behouden, maar wel zijn verloofde Sander een bedrag van 106.425 euro moest betalen.

ZOVEEL HUUR VRAAGT HUGO KENNIS

Waarschijnlijk doet de villa nog teveel aan Sander denken en heeft Hugo daarom de villa nu sinds een paar dagen te huur gezet en wel voor een vraaghuur van 4000 euro per maand.Ook moet de huurder een eenmalige waarborgsom betalen van 8000 euro.

DIT KRIJG JE ALS HUURDER

Voor dit geld krijgt de huurder een mooie villa met een woonoppervlakte van 215 vierkante meter. Totaal zijn er 6 kamers, waaronder vijf slaap- en 1 badkamer. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien.

Tuin ligt rondom de villa en de achtertuin is maar liefst 600 vierkante meter groot en daar bevinden zich o.a. fruitbomen. Hugo zelf zal wellicht in zijn appartement in Amsterdam zijn gaan wonen, die hij in 2016 voor 236.000 euro kocht.