TV Kok Rudolph van Veen heeft eindelijk een koper gevonden voor zijn villa in Hilversum. Er was wel een prijsverlaging voor nodig, maar dat heeft hem geen windereieren opgeleverd.

Ooit begon hij op een vraagprijs van 1.695.000 euro, en zakte tenslotte naar een een prijs van 1.565.000 euro. Zelf kocht hij het optrekje voor een prijs van 1,2 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.250.000 euro.

Een winst van meer dan drie ton ook hij straks op zijn bankrekening binnen zien komen.. Wat wat krijgt de koper? Het is een vrijstaande villa die op ongeveer honderd meter van twee prachtige natuurgebieden ligt. Natuurlijk een heerlijke omgeving voor kinderen.

De woonoppervlakte bedraagt 222 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt negen, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers inclusief sauna. Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus kelder, inclusief wijnkelder, en een zolder.

De keuken wordt door de makelaar als volgt omschreven: “Vanuit de hal loop je rechtstreeks de royale complete keuken in, met een aanrecht van ruim 8 meter, kookeiland, werkeiland, vaste kasten en diverse inbouwapparatuur”.

Eigenlijk zeggen de foto’s genoeg. Maar dat is niet alles, want in de achtertuin is een buitenchalet voorzien van elektra en een keukenblok!

Ook is er genoeg parkeerruimte, want op het terrein in een vrijstaande garage en een carport waar je totaal vier auto’s kwijt kunt