Jan Versteegh zet zijn huis te koop. De presentator van onder meer Lingo, De Slimste Mens en Ranking the Stars blijkt nog een rol te spelen in Hilversum...

JAN VERSTEEGH KLOKKENLUIDER MARCO BORSATO

Jan Versteegh blijkt de klokkenluider te zijn geweest betreffende het Marco Borsato schandaal Hij had de informatie in het oor gefluisterd van Dennis Schouten van Roddelpraat en deze pakte er groots mee uit. Jan wist Dennis te melden dat Marco zich zou hebben vergrepen aan een jonge meid. De zaak moet nog altijd voor de rechter komen en dan zal blijken of Marco wel of niet wordt veroordeeld.

JAN VERSTEEGH ZET HUIS TE KOOP

Jan zelf heeft besloten om zijn hoekwoning in Diemen te koop te zetten. De vraagprijs is 699.000 euro.

TE BEHALEN WINST

Zelf kocht hij de woning voor een bedrag van 530.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 344.500 euro. Er gloort dus een winst aan de horizon van 169.000 euro. Wat krijgt de koper?

INDELING HUIS JAN VERSTEEGH

De koper krijgt een hoekwoning met een woonoppervlakte van 144 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en één badkamer, verdeeld over drie woonlagen.

ZIE HIER DE BEELDEN VAN HET HUIS

De woning heeft een uitgebouwde woonkamer, bijgetrokken garage en twee dakkapellen. De L vormige keuken bevindt zich aan de voorkant en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Daarnaast loopt de tuin rondom en ligt de achtertuin op het westen. De auto kan worden geparkeerd op eigen terrein, waarbij je ook nog eens beschikt over een eigen laadpaal.

WAAR WOONT JAN VERSTEEGH?

Buiten deze woning is Jan ook nog eigenaar van dit appartement in Den Haag.