Tyl Beckand presenteert het Perfecte Plaatje, maar we kennen hem ook van de Lama's en het spraakmakende programma "De Verraders". Daarnaast is Tyl samen met zijn broer eigenaar van een prachtig pand in de chique Haagse Archipel buurt, waar o.a. ook royal deskundige Sandra Schuurhof woont.

TYL BECKAND VERHUURT HUIS

In deze buurt is Tyl ook geboren en hij heeft er om die reden ook een sterke binding mee. Hij heeft nu zijn dubbele bovenhuis te huur gezet voor een vraaghuur van 3000 euro per maand. Tevens dient de huurder een waarborgsom op tafel te leggen van hetzelfde bedrag. Daarmee is het dubbele bovenhuis iets goedkoper dan de huur van het ondergelegen appartement, dat ook van de broers Beckand is.

INDELING DUBBEL BOVENHUIS

Je krijgt hiervoor een mooi gerenoveerd dubbel bovenhuis in de Haagse Archipel met een woonoppervlakte van 154 vierkante meter. Totaal zijn er drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer.. Ook is er een terras

De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. Het betreft hier een bovenhuis, maar gelukkig is er een lift in het pand. De minimale tijd om het te huren bedraagt 1 jaar.

WAAR WOONT TYL BECKAND?

Ondanks zijn binding met Den Haag zul je Tyl Beckand daar zelf niet vaak meer treffen. Tyl woont namelijk met zijn vriendin in deze villa in Amsterdam.