Huizen
7 maart 2017
 

Verhuurder weigert Emile Ratelband als huurder. Zie foto's

Emile Ratelband had zijn oog laten vallen op dit bijzondere huis in Maastricht, maar de verhuurder wees hem de deur. Emile natuurlijk woedend....

Nu het huis in Montferland is verkocht moet Emile op zoek naar een ander huis. Uiteindelijk liet hij zijn oog vallen op dit huis in Maastricht. Deze stond te huur voor een bedrag van 1500,-- euro per maand. Het huis , in het centrum van Maastricht gelegen, heeft een woonoppervlakte van 100 vierkante en bestaat uit twee kamers en een badkamer.

De auto kon worden geparkeerd voor een bedrag van 125,-- euro per maand. Maar uiteindelijk wees de verhuurder Emile af. Emile vertelt exclusief aan bekendeburen waarom. 'Ik zou eerst inderdaad iets gaan zoeken in het Gooi, maar viel voor dit huis.

Door in Maastricht te gaan wonen, zit dichter bij mijn dochter Beau. De kink kwam in de kabel toen de verhuurde een accountantsverklaring eiste. Deze vroeg hiervoor een bedrag van 740,-- euro. Ik dacht; dat ga ik echt niet betalen.

Ik wilde deze kosten verhalen op de verhuurder. maar die wezen dit af en wilden ineens het pand niet meer aan me verhuren. Dit alles heeft me drie weken tijd gekost  en nu kan ik weer helemaal opnieuw beginnen. Stelletje vervelende mensen'.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.