Dirk Kuijt laat er geen gras over groeien. Hij is gevallen voor de charmes van Kate Ruinemans, een voormalig Miss Overijssel, en heeft gelijk maar zijn miljoenenvilla in Noordwijk te koop gezet.

Deze villa kocht hij in 2013 voor 2.150.000 euro. De villa werd tot de grond toe gesloopt en daarvoor kwam de huidige villa in de plaats. Een plaatje.

Maar financieel gezien komt Dirk er niet zonder kleerscheuren vanaf. Hij is in gemeenschap van goederen getrouwd en om die reden zal zijn huidige vrouw Gertruda de helft van de verkoopsom toekomen.

Maar zij krijgt ook de helft van zijn vermogen. Dirk wordt geschat op 30 miljoen euro. Kassa, maar ondanks dat vooruitzicht is Gertruda verscheurd van verdriet.

De villa staat te koop voor een bedrag van 6,9 miljoen euro, dus zou zijn vrouw nu recht hebben op zo'n 2,5 miljoen euro uit de verkoop van de villa in Noordwijk.

Een villa die werkelijk schitterend is. Zo bevindt er zich een wellnessruimte met sauna en Turks stoombad, luxe slaap- en badkamers én een eigen voetbalveld.