De afgelopen paar dagen deed het nieuws de ronde dat de biologische vader Jaap van Claire, dochter van Maxime Meiland en kleindochter van Martien en Erica Meiland, weer contact zoekt om zijn dochter te kunnen zien.

Met haar ex Jaap kreeg Maxime dochter Claire, maar hij speelt geen rol in hun leven. Maar nu zij een gelukkig gezin heeft met Leroy, laat hij weer van zich horen en dat vindt ze vooral heel erg moeilijk voor haar vriend.

'Ik vind het zo zielig voor Leroy, want elke keer dat Jaap appt, staan de tranen bij Leroy in de ogen. Hij is bang dat als Jaap eenmaal weer in beeld komt, Claire bij ons wordt weggehaald.' 

Bekendeburen vroeg aan Erica wat zij hiervan vindt. Is toch voor de familie een lastige situatie. Haar reactie was meer dan verrassend en staat haaks op het nieuws. Aan bekendeburen laat Erica het volgende weten:

'Dat is heel oud nieuws. De biologische vader van Claire heeft al maanden niets meer van zich laten horen.' Met andere woorden; dit speelt op dit moment totaal niet en dus hoeft Leroy, die bang is dat de biologische vader Claire bij hun wegsleept, zich geen zorgen te maken.
 
De woorden van Erica  zijn wat dat betreft meer dan duidelijk. Ze bevestigd dan ook dat het  niet meer en niet minder is dan een broodje Aap verhaal ofwel onzin!