Het zal nog slechts een kwestie van dagen zijn en dan is de villa van Jeroen Pauw in Breukeleveen aan de Loosdrechtse Plassen verkocht. En dan zal Jeroen bijna een half miljoen euro rijker zijn. Het optrekje is nu 'onder bod', hetgeen betekent dat iemand een bod heeft gedaan, waarvan Pauw het de moeite vindt om te onderhandelen en tot de uiteindelijke verkoopprijs te komen.

Het dat terwijl de villa nog geen twee weken in de verkoop staat voor een vraagprijs van 1.825.000,-- miljoen euro. Zelf kocht hij zijn optrekje in 2009 voor de prijs van 1,2 miljoen euro en liet zijn eigen bedrijf 'Pief Paf Pauw Holding B.V. er een hypotheek op vestigen van 1.350.000,-- euro.

De koper krijgt voor dit geld een mooie vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 180 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een vliering.

De woonkeuken, met aangrenzend de eetkamer, is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Maar er is meer; de villa beschikt over een eigen golfvrije haven voor meerdere boten en uiteraard een eigen steiger.

De achtertuin is maar liefst 1500 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten. Ook ontbreekt een zonneterras niet en de vrijstaande houten garage biedt plaats aan twee auto's. Verder is er ook nog een bijgebouw, dat als gastenverblijf kan dienen.

Jeroen woont nu zelf in Amsterdam.