Vorig jaar maart werd Koen Everink, die nationale bekendheid kreeg nadat hij door kickbokser Bad Hari zou zijn mishandeld, in zijn villa in Bilthoven om het leven gebracht. Tot op dit moment geldt voormalig tenniscoach Mark de J. als voornaamste verdachte.

Vermoedt wordt dat een gokschuld die deze man, tevens een zeer goede vriend van het slachtoffer, had bij Koen had uitstaan, het motief van de moord zou zijn. Koen zou op het punt hebben gestaan om te verhuizen naar zijn nieuwe villa in Bilthoven.

Deze had hij in april 2015 gekocht voor een bedrag van 1.750.000,-- euro en had zijn bedrijf Tunga Holding B.V. een hypotheek laten verstrekken van 3 miljoen euro. Koen , die ook bekendheid genoot door zijn reisorganisatie 'Eliza was here', heeft er helaas geen dag mogen genieten van zijn nieuwe optrekje.

Deze villa in Bilthoven staat nu te koop voor een bedrag van 2.275.000,-- euro. Het schitterende optrekje heeft een woonoppervlakte van 386 vierkante meter en telt in totaal zeven kamers, waaronder vier slaapkamers en drie badkamers.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een zolder. De keuken is luxe en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.  Buiten een buiten zwembad beschikt de villa ook over een hockey- en tenniscourt.

De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage, die aan vier auto's plaats biedt. De villa is prachtig gelegen aan een bosrand.