Kort voordat hij om het leven werd gebracht, stond Koen Everink op het punt om te gaan verhuizen naar zijn nieuwe villa in Bilthoven. Een villa die hij helemaal had laten opknappen. Helaas heeft hij er geen dag van mogen genieten.

Na zijn dood werd de villa te koop gezet voor een bedrag van 2.275.000,-- euro. Deze had hij in april 2015 gekocht voor een bedrag van 1.750.000,-- euro en had zijn bedrijf Tunga Holding B.V. een hypotheek laten verstrekken van 3 miljoen euro.

Of Koen de hele hypotheek heeft volgetrokken is niet bekend. De villa zou rond de vraagprijs zijn verkocht. De koper krijgt een villa met een woonoppervlakte van 386 vierkante meter en telt in totaal zeven kamers, waaronder vier slaapkamers en drie badkamers.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een zolder. De keuken is luxe en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.  Buiten een buiten zwembad beschikt de villa ook over een hockey- en tenniscourt.

De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage, die aan vier auto's plaats biedt. De villa is prachtig gelegen aan een bosrand.