Voetballer Micky van de Ven, die op het punt staat zijn Duitse club Vfl Wolfsburg te verruilen voor de Engelse topclub Tottenham Hotspur en een vaste waarde is bij Jong Oranje, heeft recent een prachtig penthouse gekocht aan de rivier de Zaan in Wormer.

dit is het penthouse van Mickey van de Ven

Zoals je ziet ontbreekt het de jonge voetballer aan niets. Ook de specificaties zijn indrukwekkend. Het penthouse, met een panoramisch uitzicht, heeft een woonoppervlakte van 172 vierkante meter en telt in totaal drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer.

De keuken is luxe en voorzienvan diverse inbouwapparatuur. Ook een dakterras van 18 vierkante meter ontbreekt niet. Het pand is overigens een voormaligpakhuis en dat is duidelijk op de foto’s te zien. Parkeerzorgen heeft Micky van de Ven ook niet, want door de koop beschikt hij over twee parkeerplaatsen.

Zoveel verdient Mickey van de Ven met zijn huis

Als zijn transfer doorgaat is Van De Ven niet de eerste voetballer die tijdens zijn contract metTottenham Hotspur bezig is met Nederlands vastgoed. In zijn periode bij de Engelse club heeft Steven Bergwijn namelijk ook gescoord met vastgoed

.Micky maakte ook een klapper doordat hij klaarblijkelijk goed kan onderhandelen. De vraagprijs voor het penthouse bedroeg 695.000 euro en hij kocht het voor 650.000 euro. Scheelt hem toch 45.000 euro. Uiteraard heeft Micky het optrekje met eigen geld gekocht.

Overigens wrijft men zich bij de voetbalclub Volendam ook in de handen met de transfer, want zijontvangen een doorverkooppercentage van 15%. Zo is het ooit vastgelegd! Micky heeft nu in iedergeval een mooie pied a terre in Nederland.

Voor meer voetbalnieuws ga je naar  voetbalflitsen.nl