ZIE HIER DE BEELDEN VAN HET GRACHTENPAND

Hedy D'Ancona, voormalig top politica van de Partij van de Arbeid, die o.a. namens de Partij minister en staatssecretaris is geweest , maar ook oprichtster van het feministische maandblad Opzij, heeft haar schitterende grachtenpand in Amsterdam te koop gezet voor een vraagprijs van 3.750.000 euro.

MILJOENEN WINST HEDY D'ANCONA

Zij kocht dit pand in 1978 samen met voormalig burgemeester van Amsterdam Ed van Thijn voor een onbekende prijs. Er rust geen euro hypotheek op dit pand, dus mag zij na verkoop een miljoenenbedrag op haar bankrekening tegemoet zien .

INDELING GRACHTENPAND HEDY D'ANCONA

Overigens had Hedy buiten Ed van Tijn ook een relatie met TV maker Berend Boudewijn, de huidige weduwnaar van Martine Bijl.. Maar wat krijgt de koper voor dit miljoenenbedrag? Het pand heeft een woonoppervlakte van 323 vierkante meter en telt in totaal zeven kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over maar liefst vijf woonlagen. De keuken is luxe en van alle gemakken voorzien. Bijzonder is ook dat het optrekje een eigen prive tuin heeft van vijftig vierkante meter, maar ook het dakterras ontbreekt niet.

KONINKLIJK THEATER CARRE

Het grachtenpand heeft uitzicht over de Amstel en kijkt o.a. op het Koninklijk Theater Carre. Juist doordat het pand drie ramen breed is heeft het een prachtig en betoverend uitzicht.