Geert Wilders vroeg eens aan een gezelschap "Meer of minder Marokkanen". Dat is hem duur komen te staan. Hij moest zich verantwoorden bij de rechter over deze uitspraak. Wel of niet terecht.

ED NIJPELS

Geert heeft nu in VVD prominent Ed Nijpels, o.a. voormalig minister van Binnenlandse Zaken, een waardig opvolger gevonden.Deze zag afgelopen zondag tijdens een WNL tv uitzending zijn kans schoon om de PVV kiezers uit te maken voor "racisten".

RACISTEN

Hiermee zet deze slechte VVD verliezer maar een groot deel van de 2,5 miljoen kiezers weg als racist. Er is dan ook aangifte gedaan tegen Edje wegens haatzaaierij. Zo zei hij tijdens de uitzending: "Het partijprogramma is van één man die voor het zeggen. 48 pagina's lang staan er alleen maar verwensingen en verwijten in. Er wordt gediscrimineerd, de rechtsstaat wordt aangetast. Ga zo maar verder" En over PVV-kiezers zei Nijpels tweemaal: "Dit zijn niet allemaal racisten."

AANGIFTE

Dit laatste viel in verkeerde aarde bij een belastingadviseur.. Hij heeft aangifte gedaan tegen Nijpels vanwege 'beledigen en/of haatzaaierij' tegen PVV-kiezers. Volgens de belastingadviseur doet Nijpels 'valse beschuldigingen, die bedoeld zijn om PVV-aanhangers te demoniseren'.

Eens kijken of Edje er wel of niet mee gaat wegkomen.