Toen Onno Hoes nog burgemeester was van Maastricht kocht hij samen met toen nog zijn partner Albert Verlinde dit prachtige penthouse in Maastricht. Maar nu Onno voor minimaal 1 jaar burgemeester wordt van de gemeente Haarlemmermeer is het de vraag wat zij met dit penthouse gaan doen.

Iedere dag pendelen tussen Haarlemmermeer en Maastricht lijkt iets teveel van het goede. Gaan zij het verhuren voor i jaar of het verkopen. Albert zal er vrijwel nooit meer komen, nu hij zelf een prachtige woning bezit aan de PC Hooftstraat in Amsterdam.

Het penthouse in Maastricht bevat drie slaapkamers en twee zeer luxe badkamers. Bijna overbodig om te melden dat de keuken top is en van alle gemakken is voorzien. Er zijn meerdere terrassen. Een van 20 en een van 40 vierkante meter met uitzicht op de Vrijthof. De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 290 vierkante meter.

Albert en Onno kochten dit penthouse eind 2010 voor de prijs van 1.075.000,-- en lieten er op 24 februari 2011 een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro.