Erland Galjaard heeft recent een eigen appartement gekocht in Rotterdam en werd recent door fotograaf Edwin Smulders gespot zonder trouwring. En Wendy ontweek iedere vraag of zij en Erland nog wel samen waren.

Op basis van deze feiten zou je toch echt denken, dat de twee nu echt uit elkaar zijn en het een kwestie van tijd is dat zij dit ook zullen gaan bevestigen. Tenslotte heeft Erland met de aankoop van zijn appartement moeten tekenen dat hij er zelf gaat wonen.

PARAGNOSTE LIESBETH VAN DIJK

En toch heeft paragnoste Liesbeth van Dijk een hele andere boodschap uit de kosmos ontvangen. “De kosmos vertelt mij dat Wendy en Erland een bijzondere relatie hebben. Ze kunnen niet mét en niet zónder elkaar. Hun karakters staan haaks op elkaar. Wendy is van de snelle beslissingen. Erland is een man die alles eerst moet beredeneren en bespreken.”

“Ze is pittig en vaak niet te doorgronden omdat ze zichzelf niet zo gemakkelijk blootgeeft, waardoor ze vaak afstandelijk overkomt. Wendy vindt het moeilijk zich te geven. Erland heeft een ‘jokkerig’ gedrag.”

ECHTELIJKE WONING

Je weet bij hem nooit of hij de waarheid spreekt en kiest gemakkelijk voor een leugentje om bestwil. Dat geeft wrijvingen en irritaties. Ze blijven in elk geval volgend jaar nog bij elkaar en ze gaan ook weer samen de echtelijke woning delen.” Wellicht in de luxe woning van Wendy in Nigtevecht

SAMEN

Dus ze zijn gewoon nog samen en volgend jaar wonen ze, volgens Liesbeth, dus weer onder 1 dak.