Zoals bekendeburen recent wist te melden heeft GTST actrice Marly van der Velden in Baarn een twee onder 1 kapwoning gekocht voor 735.000 euro en liet daar een hypotheek op vestigen van iets onder de 897.000 euro. Bijzonder aan de koop is dat de woning alleen op haar naam staat. Haar partner Mike Meijer, met wie zij al 15 jaar een relatie heeft, is geen mede- eigenaar.

HUIZENDRAMA?

Marly kocht deze twee onder 1 kapwoning, terwijl haar andere woning in Baarn nog altijd niet is verkocht. Wellicht heeft Marly gedacht dat deze woning snel zou worden verkocht. Maar alles behalve dat.

OPEN DAG MARLY VAN DER VELDEN

Ondanks een open dag is er geen koper komen opdagen en heeft Marly nu zelfs moeten beslissen om het optrekje uit de verkoop te halen. Aannemelijk is dat zij later de woning weer in de verkoop zal zetten tegen een lagere vraagprijs.

MILJOENENSCHULD MARLY VAN DER VELDEN

De vraagprijs was 699.000 euro en op deze woning rust een hypotheek van 692.250 euro. Bij elkaar opgeteld is het totaal aan hypotheken bijna 1,6 miljoen euro. Kan Marly dit opbrengen of stevent ze af op een financieel drama.

Tenslotte zit ze nu met dubbele lasten en uiteraard zou ze graag hiervan worden bevrijd. Nu nog even slechte tijden maar hopelijk snel goede tijden voor Marly.