In maart 2006 kocht Wesley Sneijder met zijn toenmalige vrouw Ramona Streeksta voor iets meer dan een half miljoen euro een stuk grond in Vleuten om daar een villa op te laten bouwen. Na de scheiding in 2009 zette Wesley een jaar later de villa in de verkoop voor een bedrag van iets onder de 2 miljoen euro.

Een koper werd niet gevonden en in april van dit jaar zette het koppel het luxe optrekje weer te koop voor een bedrag van 1.595.000,-- euro. Nu eindelijk is er een koper gevonden. De verkoopprijs zou rond de 1,4 miljoen euro liggen.

De hypotheek op de villa bedraagt 2 miljoen euro en op basis hiervan zouden Wesley en Yolanthe een fors verlies hebben geleden. De koper krijgt voor zijn geld een villa met een woonoppervlakte van 500 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 12, waaronder vijf slaapkamers en vier badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Daarbij is er nog een verwarmd inpandig zwembad, een sauna en een jacuzzi aanwezig. En zonnen kan in de riante achtertuin die aan het water grenst. Uiteraard ontbreekt de luxe keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur ook niet.

Na de verkoop van hun grachtenpand in Amsterdam, dat een kwart miljoen winst opleverde, staat nu alleen nog het dijkhuis van Yolanthe in Volendam te koop.