DWANGSOMMEN

Op een gegeven moment lagen er miljoenen aan dwangsommen op het buro van pianist Wibi Soerjadi. Die zouden voor een fractie door Wibi zijn afgekocht. "Het is allemaal geregeld. Hoe kan ik niet zeggen, maar echt, het is geregeld.

Maar echt goed gaat het echt nog niet. Natuurlijk wanneer bekendeburen in het laatste jaarverslag van Soerjadi Holdings B.V, kan men denken dat het weer een feestje is en het geld binnenstroomt.

VORDERING

Bedroeg het eigen vermogen in 2021 zo'n 133.000 euro, dat is in 2022 gestegen naar 271.500 euro. Toen pianostemmer Obbo Spanjaard dit las, zal hij gedacht hebben om zijn geld weer op te halen bij Wibi. Obbo heeft nog altijd een vordering van 175.000 euro.

Maar er is nog een B.V. en wel Van Alva B.V. en daar zien de cijfers er totaal anders uit. Het eigen vermogen eind 2022 bedraagt maar liefst 733.395 euro negatief en enige aandeelhouder van deze B.V. is  Soerjadi Holdings B.V.

FORSE SCHULD

Dat betekent dat er nog altijd zeker geen aanleiding is tot een feestje en Wibi nog altijd een forse schuld met zich meedraagt. Althans in de B.V. Wanneer je twee eigen vermogens bij elkaar optelt, kom je uit op een totaal eigen vermogen van bijna 462.000 negatief.

Hij heeft dus nog een lange weg te gaan.