Dat Rachel Hazes de Spaanse brasserie Casa Beense overneemt en omdoopt tot Casa Hazes was december 2023 groot nieuws. Casa Beense is nu in handen van Melanie Beense, de dochter van zanger Peter Beense, maar zij wil terug naar Nederland. De overname betekent dat Rachel Nederland voorlopig de rug toekeert. Om van dit nieuwe avontuur een succes te maken zoekt Rachel Hazes personeel voor Casa Hazes. De personeelsadvertenties voor de brasserie ter ere van André Hazes (sr.) zie je hier.

Doordat ze ruzie heeft met haar dochter Roxeanne en zoon Dre, is er eigenlijk niets meer wat haar bindt op dat gebied. Op 10 februari volgend jaar wordt Casa Hazes geopend en ja uiteraard heb je personeel nodig om de zaak te kunnen runnen.

Rachel Hazes plaatst advertentie voor personeel Casa Hazes

Rachel Hazes heeft dan ook een aantal advertenties geplaatst waarin ze op zoek is naar personeel voor de verkochte Casa Beense. Als je zin hebt om eens te werken en genieten van zon, zee en strand in het gezellige kustplaatsje Carihuela, dan is dit je kans.

Contract bij Casa Hazes

Rachel zoekt een zelfstandig werkende kok, een bedrijfs- en floormanager en een medewerker voor de bediening.. Je krijgt een contract en als het wederzijds bevalt dan is dat voor langere tijd.

Hoe is het met de theetent van Rachel Hazes in Amstelveen?

Natuurlijk vragen veel mensen zich af hoe het de theetent van Rachel is in Amstelveen. Toen wij daarin doken bleek de situatie nogal schimmig, maar klaarblijkelijk loopt Amstelveen niet over van de theeleuten.

Voorlopig verkast ze naar Spanje om van Casa Hazes een succes te maken en daar kun jij dus aan bijdragen.