Ooit heeft Xander de Buisonje geroepen dat hij een huis zou kopen, dichtbij zijn zoon Sem die bij zijn moeder Wendy van Dijk woont in Nigtevecht. Xander en Sophie zijn wel wezen kijken naar een huis in Nigtevecht, maar hun uiteindelijke keus is gevallen op een zeer bijzondere villa in Bussum.

Vroeger was de villa, die stamt uit 1882, 1 optrekje dat als zomerhuis werd gebruikt door een rijke Amsterdamse villa, momenteel is het een twee onder 1 kapwoning. Xander en Sophie hebben voor dit optrekje een prijs betaald van 875.000,-- euro, terwijl de vraagprijs op 940.000,-- euro lag.

Het koppel heeft er een hypotheek op laten vestigen van 1.530.000,-- euro. Blijkbaar hebben Xander en Sophie grote verbouwplannen met de villa. Voor dit geld krijgen zij een huis met een woonoppervlakte van 280 vierkante meter.

Het totaal aan kamers bedraagt 10 ,waaronder vier slaapkamers en een badkamer. Verder is er een souterrain, een kantoor met aparte ingang plus drie bergkelders. Dit alles verdeeld over vier woonlagen. Verder is er een grote woonkeuken met bijkeuken en een garage plus werkplaats waar twee auto;s in kunnen staan.

De voortuin is 125 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten. Ook kunnen Xander en Sophie nog genieten van een zonneterras. De villa ligt op loopafstand van het centrum van Bussum, Nu wonen ze nog in een huurhuis in Amstelveen. De laatste koopwoning van Xander was in Amstelveen.'

De foto's laten zien waar Xander zijn optrekje een paar dagen geleden zijn 'droomhuis' noemde.